Gespecialiseerd in reparatie van alle Apple apparatuur
0252798516 | info(at)maptec.nl

Data recovery

 

HD, SSD, Memory Card Data recovery

Is uw externe harde schijf gevallen, kapot of beschadigd en bent u belangrijke data kwijt? Wij kunnen in vrijwel alle gevallen uw harddisk repareren of bestanden terughalen. Ook interne HD/SSD

 

                                                                       Back-up van data!
Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen, of het nu gaat een om een auto, een wasmachine of om een computer. Iedere computergebruiker moet er op bedacht zijn dat een mankement bij een computer het verlies van data (zoals tekst- en fotobestanden) kan betekenen. Daarom behoort het regelmatig maken van een back-up van databestanden tot de normale voorzorgsmaatregelen die iedere computergebruiker hoort te nemen. Op die manier kan schade zoveel mogelijk worden beperkt wanneer de computer het onverhoopt laat afweten.
Houd er altijd rekening mee dat de aard van een reparatie met zich kan meebrengen dat data verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is opnieuw te formatteren om de computer weer in orde te brengen. In een dergelijke situatie kan de reparateur niet worden verweten dat er data verloren is gegaan.